6. JA, HENNES ÖGON ÄR AV IS. DOM SÄGER ALLT OCH INGENTING.

Kommentera

Idag var jag ute med svärfars hund. Ja, jag har börjat va hundvakt lite granna. Jag tycker det är kul att få komma ut å röra på sig och jag har ju alltid älskat djur av alla dess sorter. Träffade några som var ute och rastade sina hundar så att hundarna fick busa en stund. Myz.

Senare däremot då jag skulle hem så skulle jag gå över ett övergångsställe. Jag började gå över då jag såg en bil, visserligen ganska långt bort men den gasade så in i helvete för att kunna köra förbi mig innan jag hunnit gå över. Jag stannade instinktivt för jag vill ju inte bli överkörd även om det inte känns så troligt att de skulle göra det. Jag stirrade argt på dem under luggen och tänkte för mig själv "om blickar kunde döda". Det såg förmodligen ganska roligt ut. Folk brukar tycka det. Att det ser mest roligt ut då jag försöker se arg ut, typ som en arg chihuahua som ingen tar på allvar.

Givetvis var det två adrenalinkåta killar i bilen som förmodligen precis fått körkort (som de borde bli av med) och som tycker det är kul att busa lite (AKA skrämma ihjäl folk). Ja, kalla mig för sexist men det var väl inte så förvånande att det var det avarter av det manliga släktet. Rätta mig om jag har fel, men om jag får generalisera fritt och utgå ifrån mina personliga erfaranheter (iom att det inte är den första gången det händer mig) så är det för det mesta pojkslynglar som gör på detta vis. Eller ja, då jag tänker efter så har det faktiskt aldrig varit någon tjej, kvinna, dam, fruntimmer, kärring eller vad man nu väljer att kalla dem som gjort så mot mig, men det vore intressant om någon har en annan uppfattning så i så fall kan ni ju kommentera.

De stannade i alla fall bilen då den stod cirka en meter över övergångsstället, vilket är sjukt för även om jag bara övningskört en gång och det är ca glisse som in i helvete (enda frasen jag lärt mig i franskan under 4 år, i princip) så hade jag inte gjort det. Sedan frågade en av killarna i bilen om jag blev arg. Arg? Krävs det en jävla hjärnkirurg för att förstå att jag är arg? SLUTA FÖRSÖKA GÖRA MIG TILL ETT OFFER FÖR ER KRIMINELLA VERKSAMHET, ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Jag förundras ännu en gång över människosläktet.